Etusivu
  Tuotanto
  Laatu
  Kehittäminen
  Kunnossapito
  Tuotteet
  Uunit
  Linkkejä
  Extranet
  Yhteystiedot

22.4.08

Calamari S.p.A:n ja Northcastin välille yhteistyösopimus.

Italialainen Calamari S.p.A ja Northcast Ky ovat solmineet yhteistyösopimuksen 26.2.2008 alkaen. Sopimus pitää sisällään Calamarin valmistamien tuotteiden ja niiden varaosien myynnin Suomessa, Norjassa, Ruotsissa, Virossa, Liettuassa ja Latviassa.

Calamari S.p.A. on keskittynyt toiminnassaan sulatusuunien, valu-uunien, induktorien ja muiden valimoteknisten laitteiden suunnitteluun, valmistamiseen ja myyntiin sekä erilaisten uunien huoltoon. Sen ydinosaamista ovat myös jatkuva- ja puolijatkuvavalulinjat.

Calamari S.p.A perustettiin vuonna 1944. Pääkonttori sijaitsee Milanossa, Italiassa. Etelä-Amerikan markkinoita vahvistamassa sillä on tytäryhtiö Brasiliassa.

Calamaria pidetään tänä päivänä Italian kokeneimpana rauta- ja ei-rautametalliseoksille tarkoitettujen induktiouunien valmistajana. Yhtiö tunnetaan jatkuvavalulinjojen toimittajana kupari-, kupariseos- ja jalometallituotteiden valmistajille. Nämä linjat mahdollistavat eri kokoisten lankojen, nauhojen, putkien, harkkojen ja pötkyjen tuotannon. Valikoimaan kuuluu lisäksi erilaiset induktiokuumentimet esimerkiksi pötkyille ja erilaisille profiileille. Kupariseostuotteiden vaakavalulinjat ovat merkittävä osa Calamarin osaamista.

Kuva: Calamari S.p.A

http://www.calamari.it


27.12.07

Agentuurisopimus Marconi Companyn kanssa

Italialainen Marconi Company valmistaa kaasulla ja sähköllä toimivia
uuneja alumiinituotteiden valmistukseen. Se on Italian suurin ja Euroopan suurimpia valmistajia. Sillä on agentuurit Englannissa, Brasiliassa, Italiassa, Thaimaassa, Israelissa, Espanjassa, Meksikossa ja Ranskassa. Marconi Companyn tekniikkaan erikoistunut henkilöstö testaa, tarkistaa ja huoltaa asiakkaidensa uunit ympäri maailman.

Nyt yhteistyö on alkanut myös Suomessa, sillä Marconi Company ja suomalainen Northcast Ky ovat sopineet marraskuun alussa 2007 agentuurisopimuksen. Northcast Ky:n Mika Isokydön mielestä nyt syntynyt sopimus on ainutlaatuinen myös Marconi Companylle, koska sillä ei ole aiemmin ollut aktiivista toimintaa Suomessa.

Kuva: Marconi Company

Marconi Company perustettiin Milanoon vuonna 1946. Aluksi se oli alumiinivalimo, joka oli erikoistunut valimomuottien suunnitteluun ja tuotantoon. 1950-luvulla Marconi aloitti alumiinille tarkoitettujen sulatusuunien rakentamisen, aluksi vain omaan käyttöön. Koska kehitystyö oli erinomaista, sulatusuuneja alettiin myydä myös muille valimoille. Koska erilaisten uunien kysyntä kasvoi jatkuvasti, Marconi päätti valimotoiminnan sijaan keskittyä pelkästään alumiiniuunien suunnitteluun, kehittämiseen ja tuotantoon.

http://www.marconiforni.com/


14.10.07

ITALIALAIS-SUOMALAINEN YHTEISTYÖ KÄYNNISTYI

 

Kuvassa oikealta: Daniel Picha ja Corrado Scabini Eredi Scabini Srl:sta sekä Northcast:in Mika Isokytö.  

Northcast on solminut elokuun alussa yhteistyösopimuksen italialaisen Eredi Scabinin kanssa.  Sopimus pitää sisällään teräs-, rauta- ja värimetallien valmistukseen tarvittavien tuotteiden myynninedistämisen Suomessa.  Näitä ovat esimerkiksi uunien ja induktoreiden vuorausmateriaalit.  

Eredi Scabini on perustettu vuonna 1945 ja yritys valmistaa vuorausmateriaalien lisäksi muita sulan käsittelyyn liittyviä tuotteita.  Asiakkaita ovat mm. terästehtaat sekä rauta-, alumiini- ja kuparivalimot ympäri maailman. 

Northcast on tänä vuonna aloittanut yritys, joka keskittyy valimotoimintaan ja auttaa asiakkaitaan kehittämään yhä parempia laitteita ja menetelmiä lankojen, laattojen, pöllien ja erilaisten profiilien valamiseen.  

http://www.erediscabini.com/